onsdag, juli 16, 2008

SEMESTER

Nu har vi haft en veckas semester tillsammans hela familjen. Vi har precis kommit hem från en vecka hos farmor och farfar (barnens). Vädret var väl inte det bästa men vi fick till en dag då vi var på JAMTLI, vilket vi besöker varje år. Barnen tycker det är roligt att vara där och titta på alla djuren och framför allt att hoppa i höet. I år var vi med på en guidad tur för barn där vi gjorde en resa till amerika daterad år 1895.
På vägen hem campade vi i trädgråden hos Kalles farbror och passade på att träffa Kalles kusiner Carina och Kristina och deras barn. Mycket trevlig kväll var det.
Nu sitter vi efter en god middag vid våra datorer och uppdaterar oss efter en veckas frånvaro. Alltid kul att se vad som hänt ute i cyber rymden.
Ska försöka få i säng barnen tidigt i dag och det blir nog inte så svårt för de är riktigt trötta efter en sen kväll i går.
I morgon ska vi röja i trädgården och tvätta upp kläderna från resan så att vi är redo för nästa tur.
På söndag åker vi ju till Skåne för en veckas vistelese i en skånelänga tillsammans med kompisarna från Stockholm. Det är något vi ser fram emot hela famlijen!

Nu ska jag surfa vidare och sedan innan deckaren börjar försöka göra en början till inbjudningskort till vårt 6 års kalas om två veckor.

Tjingeling!
Katarina

Inga kommentarer: