måndag, augusti 11, 2008

Inskolning

Då var det dags!
Idag ska vi skola in Sara och Simon på fritids så de hinner lära känna miljön innan skolan börjar nästa vecka (onsdag). Vet inte om det är så spännande för dem för de har varit där rätt mycket innan, när vi hämtat Karolinn på eftermiddagarna, de ska gå i samma klass som hon och således samma fritids. Men fröknarna vill ju lära känna dem bättre och gå igenom rutiner gissar jag.
Tänk att man kunde ha sådan tur att de hamnade i samma klass alla tre. Karolinn kommer ju att gå i 1:a gruppen och S&S i F-gruppen. Det blir bara ett föräldramöte och det går ju att samordan alla utvecklingssamtal.
Kamilla börjar ju i 4:an i år så hon går ju i en egen klass och börjar på Klubben i dag. Klubben är fritids för 4:or och 5:or. Det ser hon framemot de verkar göra mycket skojsigt där uppe.

Själv fick jag skrivit ut en massa små kort i går och började på ett album om vår vecka i Knäbäckshusen i formatet 12"*6". Fick gjort 2 uppslag i går och börjat på en tredje. Det blir som det verkar 14 uppslag när det är klart.
Nu ska jag mana på barnen så de får på sig kläder och borsta deras hår innan vi ska i väg.

Vi ses!
Tjingeling

Inga kommentarer: